MENU
Menu

Mijn bedrijven

Stilstaan kan ik niet, zoals aangegeven. Daarom kun je mij ook op verschillende gebieden vinden. Wel allemaal met dezelfde missie

Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te worden!

 

Hieronder licht ik ze allemaal toe en als er vragen zijn, dan hoor ik het uiteraard graag!

JipKes Trainingen

JipKes biedt pedagogische medewerkers interactieve trainingen, o.a. op het gebied van hoogbegaafdheid, meldcode, de eerste 1000 dagen, spelenderwijs ontwikkelen etc., zodat zij de kennis en middelen hebben om kinderen direct goed te kunnen zien.

Daarnaast zijn wij de vraagbaak waar zij terecht kunnen met vragen en voor pedagogische coaching, zodat zij weer vanuit hun passie de kinderen kunnen begeleiden.

Lesprogramma Techniek voor de Klas

Techniek voor de Klas biedt een complete online databank en een fysieke box met 12 spelmaterialen met kant-en-klare lessen. Door de geboden Breinkrakers, uitlegfilmpjes, projecten, lessen, vlogs bij bedrijven, kunnen zij zonder voorkennis en voorbereiding lessen geven op 5 niveaus, zodat zij ieder kind op hun eigen niveau uitdagen.

Lesprogramma Geld Wijs

Wij geloven in een wereld waar iedereen de tools en kennis heeft om zijn of haar financiële dromen te verwezenlijken. Wij geloven dat financieel welzijn een recht is dat voor iedereen – en met name de jeugd – toegankelijk moet zijn.

Samen met Adine Faber heb ik dit lesprogramma ontwikkeld. Geldwijs is een innovatieve training die docenten van het voortgezet onderwijs en het mbo voorziet van de kennis, tools en ondersteuning die ze nodig hebben om financiële educatie effectief in de klas te integreren. Deze docenten kunnen kant-en-klare lessen downloaden in onze online databank, zodat ze zonder voorbereiding de leerlingen/studenten uitdagende lessen kunnen geven.

 

 

Lesprogramma Ik ben Ik

Ieder kind mag erachter komen hoe het de beste versie van zichzelf kan worden. Toch merken we dat er in de huidige tijd veel kinderen vastlopen. Ze zijn depressief en weten niet waar ze voor staan en wie ze zijn.

Dat kan en mag natuurlijk niet. Daarom ben ik samen met Chantal Vermeer dit lesprogramma gaan ontwikkelen. Samen met je klas tekenen. Ontdekken wie jij bent. Wie wil dit nou niet?! Ieder kind is UNIEK! IK ben IK en daar staan we voor. Met het ‘IK ben IK’ programma willen wij laten zien dat ieder kind uniek is en bijdragen aan het zelfvertrouwen van het kind.

Deze website is nog in ontwikkeling. Als je meer wilt weten, kun je uiteraard contact met mij opnemen.

Coole KIDS Box

De Coole KIDS Box levert kant en klare duurzame boxen in 12 thema’s met minimaal 12 spelmaterialen per thema op alle ontwikkelingsgebieden, zodat de perfecte, complete basis aanwezig is om alle kinderen spelenderwijs te ontwikkelen. Hierbij wordt een handleiding geleverd met achtergrondinformatie, uitleg voor ouders en spelideeën, zodat zij genoeg tijd over hebben om vol passie kinderen uit te dagen. Dit programma kan ingezet worden als VVE programma. Daarnaast hebben we themaboekjes met o.a. spel-, knutsel- en beweegtips en werkbladen.

GOB KoeKoeK

GOB KoeKoeK biedt gastouders in de regio Twente/IJsselland de steun en begeleiding om kinderen goed te kunnen observeren en begeleiden. Daarnaast zijn wij de vraagbaak waar zij terecht kunnen. Tevens verzorgen wij een eenvoudig programma voor de administratie, zodat zij tijd besparen, voldoen aan de eisen en kunnen focussen op de kinderen.

GOB KoeKoeK biedt ouders in de regio Twente/IJsselland de hulp en steun bij het zoeken naar de passende gastouder. Tevens zijn wij de vraagbaak bij vragen m.b.t. de ontwikkeling, ondersteuning bij het aanvragen van de toeslagen, het luisterend oor en het geven van advies bij problemen. Ouders kunnen zonder zorgen hun kostbaarste bezit achterlaten.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design